DIENSTEN

Wat kunnen we voor u doen?

Kasten op maat

Wij ontwerpen maatkasten die een perfecte aanvulling vormen voor de ruimte waarin ze geplaatst worden. Gaande van hellende plafonds tot schuine hoeken, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Daarnaast kan de onderverdeling van de kast aangepast worden aan de specifieke wensen van de klant, waardoor eender welk voorwerp netjes weggeborgen kan worden.

Keukens

Door jarenlange ervaring in het monteren van keukens, zijn wij de perfecte keuze voor het maken en plaatsen van uw droomkeuken. Wij werken niet met standaardmaten, waardoor de volledige ruimte optimaal benut kan worden. Er wordt steeds met kwaliteitsvolle en duurzame materialen gewerkt, waardoor u jarenlang zult kunnen genieten van uw droomkeuken.

Badkamermeubels

Voor elke badkamer kunnen wij een mooie badkamerkast ontwerpen en realiseren. Wij hechten groot belang aan zowel het functionele als het esthetische aspect van onze maatmeubels. De hoogwaardige afwerking van ieder meubel staat garant voor een perfect eindresultaat, waardoor wij uw badkamer kunnen omtoveren tot een oase van rust.

Maak snel een afspraak