REFERENTIES

BUREEL

Dit elegante bureau werd ontworpen met het oog op een degelijk en functioneel design. De diepte van de kasten werd volledig afgestemd op het opbergen van ringmappen, dit op specifieke vraag van de klant. Door overwegend te werken met witte materialen, werd een ruim gevoel gecreëerd. Er werden zwarte accenten toegepast, om het meubel een warme doch klassevolle uitstraling te geven. Het gebruik van kwaliteitsvolle materialen, maakt het bureau gebruiksvriendelijk en zorgt tegelijkertijd voor groot onderhoudsgemak.

TRAPKAST

Dit project werd in samenwerking met S-fix uitgevoerd. Om op een efficiënte manier gebruik te maken van de aanwezige ruimte, werd een trapkast ontworpen die perfect aansluit met de bestaande trap vervaardigd uit rubberwood. Ditzelfde robuuste en duurzaam materiaal werd ook verwerkt in het ontwerp van de trapkast, om een mooi geheel te vormen met deze trap. Daarnaast werd geopteerd om met het push-pull systeem te werken op zowel de deuren als de lades, zodat een strakke lijn behouden kon worden. De talloze opbergruimtes in de kast resulteerden in een hoge functionaliteit. Het eindresultaat was een echte blikvanger!

TOILETMEUBEL

Dit toiletmeubel werd volledig door LeRa Design ontworpen, uitgewerkt en geplaatst. Door in de hoogte te werken, werd de beschikbare ruimte optimaal benut. Daarnaast werd ervoor gekozen om met een mat bruine kleur te werken (‘fango’), wat het meubel een warme en tegelijkertijd hedendaagse uitstraling geeft. Dankzij het gebruik van een push-pull systeem op de deuren, werden greepjes overbodig en kon het strakke design van het meubel behouden worden.