BUREEL

Dit elegante bureau werd ontworpen met het oog op een degelijk en functioneel design. De diepte van de kasten werd volledig afgestemd op het opbergen van ringmappen, dit op specifieke vraag van de klant. Door overwegend te werken met witte materialen, werd een ruim gevoel gecreëerd. Er werden zwarte accenten toegepast, om het meubel een warme doch klassevolle uitstraling te geven. Het gebruik van kwaliteitsvolle materialen, maakt het bureau gebruiksvriendelijk en zorgt tegelijkertijd voor groot onderhoudsgemak.

TRAPKAST

Dit project werd in samenwerking met S-fix uitgevoerd. Om op een efficiënte manier gebruik te maken van de aanwezige ruimte, werd een trapkast ontworpen die perfect aansluit met de bestaande trap vervaardigd uit rubberwood. Ditzelfde robuuste en duurzaam materiaal werd ook verwerkt in het ontwerp van de trapkast, om een mooi geheel te vormen met deze trap. Daarnaast werd geopteerd om met het push-pull systeem te werken op zowel de deuren als de lades, zodat een strakke lijn behouden kon worden. De talloze opbergruimtes in de kast resulteerden in een hoge functionaliteit. Het eindresultaat was een echte blikvanger!

TOILETMEUBEL

Dit toiletmeubel werd volledig door LeRa Design ontworpen, uitgewerkt en geplaatst. Door in de hoogte te werken, werd de beschikbare ruimte optimaal benut. Daarnaast werd ervoor gekozen om met een mat bruine kleur te werken (‘fango’), wat het meubel een warme en tegelijkertijd hedendaagse uitstraling geeft. Dankzij het gebruik van een push-pull systeem op de deuren, werden greepjes overbodig en kon het strakke design van het meubel behouden worden.

KAST ONDER SCHUIN DAK

Kamers gelegen onder een schuin dak zijn vaak moeilijk in te richten, waardoor veel potentiële opslagruimte verloren gaat. In dit ontwerp zijn de op maat gemaakte inbouwkasten volledig afgestemd op de dimensies van de ruimte. Door de achterkant van de kast schuin af te werken, sluit de kast perfect aan op het schuin plafond en gaat er geen waardevolle plaats verloren. De overgebleven ruimte achter de kast blijft steeds toegankelijk door de opening, waardoor extra opbergruimte gecreëerd wordt. Zowel de kasten als de opening vormen een mooi geheel door schuifdeuren te voorzien over de volledige breedte van de kamer.

VESTIAIREKAST

Deze multifunctionele vestiairekast is opgedeeld in verschillende compartimenten, om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Naast enkele uittrekbare schoenrekken en interne lades, is er een garderobelift voorzien om lange kledij op te kunnen bergen. Bovendien zijn bepaalde delen van de kast speciaal ontworpen om voorwerpen die doorgaans moeilijk op te bergen zijn, zoals een strijkplank, een plaats te geven. Dankzij het moderne design, sluit de kast naadloos aan bij de moderne stijl van de woning.

VESTIAIREKAST

Een relatief smalle nis kan perfect omgebouwd worden tot een functionele vestiairekast. Door de volledige hoogte en diepte van deze nis te benutten, is er plaats om zowel jassen als schoenen op te bergen in deze imposante kast. Het ingewerkte motief in de deur geven deze kast een rustieke uitstraling, dat nog verder versterkt wordt door de klassieke handgrepen.

TV-MEUBEL

Dit Tv-meubel is speciaal ontworpen om de spits toelopende ruimte onder het schuin dak een nuttige invulling te geven. De hoogte van de kast is volledig afgestemd op de bestaande balk in het plafond en sluit bijgevolg perfect aan met deze bestaande structuur. Door met een druksysteem te werken op de deuren, hoeven geen grepen voorzien te worden en blijft een strak design behouden. De afwerking bestaat uit hoogwaardige poedercoat, een zeer krasbestending en onderhoudsvriendelijk materiaal.

BUREEL

Deze relatief smalle ruimte is getransformeerd tot een modern bureau door een zwevend tablet te voorzien dat voldoende plaats biedt om comfortabel te kunnen werken. Samen met het ladeblok, bieden de ruime kolomkasten voldoende opbergruimte. Daarnaast brengen de open schappen een aangename sfeer in de ruimte.

TV-MEUBEL EN BUREAU

Dankzij het maatwerk dat wij aanbieden, kan in elke ruimte voorzien worden van het ideale meubel. Dit meubel in Scandinavische stijl is een unieke combinatie van Tv-meubel en bureau. Het meubel past perfect rondom de bestaande structuren van de haard, waardoor geen enkele ruimte verloren gaat. Door te werken met open leggers en gesloten lades, is er voldoende opbergruimte voorzien zonder afbreuk te doen aan het luchtige design. Door dit unieke meubel te combineren met een gepersonaliseerde salontafel, komen alle elementen samen tot een sfeervolle ruimte.

DRESSING

Deze ruime dressing bestaat uit een combinatie van garderobestangen, leggers en lades om alle soorten kledij netjes op te kunnen bergen. Door met garderobeliften te werken, zijn zelfs de hogere delen van de kast gemakkelijk bereikbaar. Er zijn deuren voorzien over de volledige lengte van de dressing, om ervoor te zorgen dat de kledij niet in aanraking komt met stof. Deze deuren hebben stijlvolle, zwarte handgrepen. De dressing is afgewerkt met een zwart kader voorzien van sfeervolle verlichting.

L-DRESSING

In deze dressing is voldoende ruimte voorzien om zowel kledij als schoenen op te kunnen bergen dankzij het groot aantal leggers en garderobestanghouders. Door de kast volledig door te laten lopen tot in de hoek, blijft geen enkele ruimte onbenut. De interne lades kunnen geopend worden met een druksysteem, waardoor grepen overbodig zijn. De grote spiegel voorzien op een van de schuifdeuren is een welkome aanvulling in deze dressing.

LIVING-KAST

Ook voor gewaagdere concepten kan je bij LeRa Design terecht, zoals de wandkast in deze afbeelding. De centrale, U-vormige nis is een echte eyecatcher. Deze is voorzien van glazen leggers en is volledig vervaardigd uit bamboe, een ecologisch en duurzaam materiaal. De combinatie van dit natuurlijk hout met witte laminaat brengt een aangename en warme sfeer in de ruimte. De gepersonaliseerde opstelling zorgt voor optimale bergruimte, zonder verlies van symmetrie.

TV-MEUBEL

Dit op maat gemaakt Tv-meubel heeft een simpel doch stijlvol design dat mooi aansluit bij de inrichting van de bestaande woonkamer. Het meubel is vervaardigd uit hoogwaardig fineerhout en is opgebouwd uit twee lades en 1 opklapdeur. Dankzij deze opklapdeur kunnen toestellen zoals een decoder uit het zicht opgeborgen worden wanneer ze niet gebruikt worden, terwijl ze toch gemakkelijk bereikbaar blijven.

VESTIAIREKAST

Deze unieke vestiarekast is perfect om jassen en schoenen in op te kunnen bergen dankzij de vele leggers en garderoberail. De technische installatie is mooi ingewerkt in de kast, maar blijft ten alle tijden gemakkelijk toegankelijk. De moderne, zwarte grepen geven een mooi contrast met de strakke, witte deuren.

KEUKEN

Ook voor projecten in rustieke stijl kunt u bij LeRa Design terecht, zoals deze keuken die geplaatst is in een houten bijgebouw. De fronten zijn gemaakt in MDF met poedercoat, een onderhoudsvriendelijk en waterafstotend materiaal dat verkrijgbaar is in een groot aantal kleuren. Het vrijstaande gasvuur, de authentieke grepen en het ingewerkte patroon in de fronten, geven de keuken een landelijke en warme uitstraling.

BADKAMERMEUBEL

Dit op maat gemaakte badkamermeubel is de perfecte aanvulling voor gezinnen met kinderen. Het bovenblad en wasbakken bestaan uit één geheel dat doorloopt tot aan de muur, om zo ook deels te kunnen dienen als verzorgtafel. De spiegelkast heeft vier deuren en geïntegreerde verlichting. Door het meubel tot op de grond door te laten lopen, wordt er meer opbergruimte gecreëerd dan bij een hangend meubel en kan er zich geen vuil of stof opstapelen onder het meubel. De zachte Kasjmir kleur past perfect bij zowel de vloer in houtstructuur als bij de getegelde muren.