WERKWIJZE

Hoe pakken we uw project aan?

Gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen

Ik werk enkel met duurzame kwaliteitsmaterialen en ik ontwerp voor u kasten op maat zoals o.a. schuifdeur- en draaideurkasten, dressings, inloopkasten, keukens, badkamermeubels, boekenkasten en wandmeubels, bureel, enz. …

Wat is de kostprijs?

Wellicht vraagt u zich af hoeveel uw project zal kosten?
Er zijn verschillende factoren die de prijs bepalen, gaande van afmetingen, materiaalkeuze, enz.
Ik bespreek graag met u alle details tijdens een persoonlijk gesprek, zodat ik een correct beeld krijg van uw verwachtingen en u nadien een offerte op maat kan bezorgen.

Verloop van uw project

  • Bel of mail ons met een korte uitleg over het te realiseren project.
  • Vervolgens plannen wij een eerste afspraak in, waar wij voldoende tijd voorzien om naar uw wensen te luisteren en eventueel al enkele maatname’s te doen om zo een correcte offerte op te kunnen stellen.
  • Na de overeengekomen tijd, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte samen met een eerste ontwerp van het project.
  • Dan kom ik graag nogmaals op gesprek om de offerte en het ontwerp samen te overlopen en indien gewenst de nodige aanpassingen door te voeren. Indien nodig, pas ik het ontwerp en de offerte aan tot we een perfecte match hebben rekening houdend met uw wensen en budget.
  • Vanaf het moment dat we tot een akkoord zijn gekomen, ga ik verder aan de slag met de gedetailleerde technische uitwerking en voorbereidende werken. Wanneer het project klaar is, komen we op de overeengekomen datum de materialen leveren en plaatsen. Enkele weken na de plaatsing contacteren wij u opnieuw om ons ervan te verzekeren dat alles naar wens is, waarna u jarenlang kan genieten van het voor u op maat gemaakte project!
Contacteer mij voor een offerte

LERA = CREATIEF MEUBELDESIGN